Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul ABADL, despre decizia PDL Constanţa Marian Mitrea - „Am aflat cu uimire şi dezamăgire totală"

ro

21 Jun, 2011 02:15 2626 Marime text
Mitrea_Marian_Mitrea_40.jpgDirectorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, Marian Mitrea, a precizat la rândul său, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu a fost anunţat în legătură cu evaluarea iniţiată de către democrat-liberalul Gigi Chiru.

„Politica lucrului bine făcut este cea care ar trebui să ne călăuzească pe toţi în viaţă. În ceea ce mă priveşte, consider că, de-a lungul timpului, am demonstrat ceea ce pot. Am aflat cu uimire şi dezamăgire totală despre decizia de retragere a sprijinului politic din partea conducerii PDL Constanţa. Nu am ştiut, nu am fost anunţat şi nu am fost informat despre această procedură de evaluare. Mă surprinde faptul că această procedură a fost făcută netransparent. Sunt curios şi mă întreb cum a fost făcuta această evaluare? Care sunt criteriile care au fost luate în considerare? Sunt întrebări pe care le adresez în mod public şi pe care le voi transmite şi în cadrul instituţional al partidului", precizează Marian Mitrea prin intermediul unui comunicat de presă. Directorul ABADL a adăugat că deţine funcţia de director al instituţiei din anul 2009. „Este o funcţie executivă şi nu are legătură cu activitatea politică. Şi, pentru a vă exemplifica, atunci când discutăm despre inundaţii, despre poluări, acestea nu au coloratură politică. Pur şi simplu trebuie intervenit", se mai arată în comunicatul semnat de Marian Mitrea, acesta precizând că şi-a îndeplinit criteriile de performanţă din contractul de management semnat cu conducerea centrală a Administraţiei Naţionale Apele Române.

Va discuta despre retragerea sprijinului în cadrul partidului

„În acest contract sunt stipulate, în mod foarte clar, criterii de performanţă. Criterii pe care eu şi echipa mea le-am îndeplinit. Iar dacă cineva se îndoieşte câtuşi de puţin de veridicitatea afirmaţiilor mele, poate verifica situaţia în care era instituţia pe care o conduc la momentul preluării mandatului meu şi situaţia în care este astăzi. Aceste date arată, în mod indubitabil, dacă mi-am îndeplinit mandatul sau nu, în calitatea mea de director al ABADL. (...) Eu, personal, nu am nimic să îmi reproşez şi oricine contestă acest lucru, putem discuta cu documentele în faţă. Consider că aşa este cinstit, corect şi obiectiv", a mai afirmat Marian Mitrea. Directorul ABADL a adăugat că, în ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic, va clarifica această situaţie în cadrul partidului. „Cred că politica PDL trebuie să vină în sprijinul cetăţeanului. Pentru mine, cetăţeanul din Hârşova are aceleaşi drepturi cu cetăţeanul care locuieşte în Năvodari şi nu trebuie discriminat din punct de vedere politic. Iar în perioada de 18 luni de când mă aflu la conducerea ABADL, rezultatele obţinute arată că am desfăşurat un management performant", mai precizează directorul Mitrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii