Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion „Parlamentarii USR nu vor vota pentru păstrarea pensiilor speciale"!

ro

16 Oct, 2023 12:09 820 Marime text





Parlamentarii USR nu vor vota pentru păstrarea pensiilor speciale. Marea „reformă“ pusă la cale de PSD și PNL este ca pensia specială a fostului premier Nicolae Ciucă să scadă de la 18.000 de lei la 16.778 de lei lunar.

De asemenea, unele modificări vor avea efect abia peste 20 sau chiar 40 de ani.

Stelian Ion, deputat USR Constanța spune că : „Așa cum s-a văzut la votul din Senat de săptămâna trecută, privilegiați precum Ciucă sau colegul său de partid, primarul Constanței, Vergil Chițac, sunt în continuare protejați de majoritatea parlamentară PSD-PNL la care se adaugă și voturile de susținere ale reprezentanților de maximă ipocrizie AUR.

USR a fost singurul partid care s-a opus în Senat și la fel vom face și în cadrul ședinței de astăzi, 16 octombrie, din Parlament, programată pe reprede-înainte. Toate amendamentele depuse de noi în Senat au fost respinse fără nicio discuție.

Cele 128.000 de semnături strânse de USR pentru eliminarea completă a pensiilor speciale nu înseamnă nimic pentru acest cartel politic PSD-PNL care, de la o lună la alta, face ca viața românilor de rând să fie tot mai grea, în timp ce membrii săi trăiesc pe picior mare.“

Citește și:

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, precizări despre Spitalul Mama și Copilul din Constanța (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii