Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Huţucă vrea explicaţii de la preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, privind anularea licitaţiilor pentru reabilitarea Mormântului Hypogeu şi a Edificiului Roman cu Mozaic

ro

12 Apr, 2019 00:00 2105 Marime text
Preşedintele organizaţiei PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, îi va adresa o întrebare oficială preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, în legătură cu licitaţiile anulate pe bandă rulantă de administraţia judeţeană.
 
Huţucă vrea să ştie dacă fondurile europene pentru restaurarea Mormântului Hypogeu şi a Edificiului Roman cu Mozaic riscă să fie pierdute. Banii europeni pentru restaurarea a două monumente istorice din Constanţa ar putea fi pierduţi, ca urmare a anulării celor două licitaţii.

Vă reamintim că, luna aceasta, autoritatea judeţeană a fost nevoită să anuleze cele două licitaţii. Motivul: nu s-a prezentat nicio firmă la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Constanţa pentru desemnarea constructorului şi a proiectantului. Este vorba de restaurarea Mormântului Pictat Hypogeu şi a Edificiului Roman cu Mozaic, finanţarea europeană pentru cele două proiecte fiind de circa 16 milioane de lei.
 
Totodată, situaţia proiectelor derulate de CJ va face şi obiectul unei analize a aleşilor judeţeni liberali în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean.
 
Citeşte şi:
 
Licitaţia anulată. Salvarea Mormântului Hypogeu din Constanţa nu interesează pe nimeni la un an de la alocarea fondurilor pentru reabilitare!

Au fost semnate contracte importante pentru revitalizarea obiectivelor culturale din judeţul Constanţa - Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Mormântul Hypogeu

Încă un pas până la restaurarea Mormântului Pictat Hypogeu. Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism
 
După Hypogeu, potopul Au fost anulate licitaţiile pentru servicii de publicitate şi consultanţă pentru Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie Constanţa şi a cetăţii Hârşova

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii