Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Data alegerilor in PSD Constanta, tinuta la secret

ro

05 Jul, 2010 03:56 1206 Marime text
sigla-psd.jpgDupă ce timp de mai multe zile, social-democraţii din organizaţia judeţeană a PSD Constanţa au ţinut la secret data până la care trebuie să-şi aleagă noua structură de conducere, ieri, secretarul executiv al PSD, Cristinel Dragomir, ne-a declarat că alegerile sunt tergiversate de programul preşedintelui Victor Ponta pe care vor să-l aibă invitat.

„Am fi vrut să ţinem alegerile în intervalul 6 - 8, dar în această perioadă preşedintele nostru trebuie să participe la alte alegeri din ţară, aşa că mai amânăm un pic, cu câteva zile. Noi suntem pregătiţi, am finalizat alegerile în structurile locale, iar unde nu am reuşit să alegem noi conduceri am pus interimari", a susţinut Cristinel Dragomir. Cât despre existenţa vreunui termen limită până la care trebuie să-şi aleagă structura de conducere de la judeţ, Dragomir a explicat că nu există aşa ceva, dar că preşedintele Ponta le-a indicat să finalizeze alegerile în primele zile ale lunii iulie.

De altfel, în urmă cu câteva zile aduceam la cunoştinţă faptul că la nivel organizaţiei judeţene a PSD Constanţa s-a decis ca alegerile să se desfăşoare până pe 10 iulie, adică până la sfârşitul acestei săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii