Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii din Mangalia prelungesc contractele chiriasilor

ro

26 Sep, 2009 03:13 1427 Marime text

Consilierii locali din Mangalia sunt chemaţi să participe marţi, 29 septembrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local, la o nouă întâlnire extraordinară. Convocatorul şedinţei a fost depus, ieri, la primăria din localitate, invitatul de onoare fiind prefectul Tit Liviu Brăiloiu.

Pe ordinea de zi a şedinţei se numără alegerea unui nou preşedinte, aprobarea procesului verbal al şedinţei anterioare, un proiect de hotărâre privind solicitarea unei informări a primarului Mihai Claudiu Tusac şi un altul ce vizează prelungirea contractelor de închiriere pentru unele locuinţe proprietatea Municipiului Mangalia. Cel din urmă proiect vizează prelungirea contractelor de închiriere ale locatarilor de pe strada M.I. Dobrogeanu şi Oituz, ele expirând în urmă cu câteva luni. Potrivit legii, aceste contracte urmează să fie prelungite cu cinci ani.

În privinţa informării pe care cei doisprezece consilieri locali ai PD-L, PNL, PC şi PRM o solicită primarului Tusac, aceasta face referire la situaţia în care se află cinci blocuri ANL, demarate în urmă cu câţiva ani şi despre care, afirmă aleşii, nu se mai ştie nimic. Iniţiatorul proiectului, dr. Laura Condur, afirmă că, deşi sunt aproape gata, imobilele respective nu au încă finalizată infrastructura, iar sistematizarea zonei nu a fost deocamdată începută. „Există posibilitatea ca aceste blocuri să fie finalizate şi să nu poată fi repartizate tinerilor din cauza lipsei utilităţilor", arată Laura Condur.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • karadeniz 26 Sep, 2009 00:53 Sunt convins ca mult (dez)apreciatul si stig)matul nostru primar va gasi o solutie, aparent legala, de a nu se prezenta la aceasta sedinta.