Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural in formula completa

ro

16 Jun, 2009 20:58 1714 Marime text
tit-liviu-brailoiu.jpgInstituţia Prefectului judeţul Constanţa va găzdui mîine prima întrunire a Colegiului Prefectural în noul context creat de OUG 37/2009. 

Conform ordonanţei, la nivelul judeţului, a fost schimbată conducerea a 34 de instituţii publice deconcentrate, fiind vorba despre 68 de directori coordonatori şi directori coordonatori adjuncţi. Prefectul Tit-Liviu Brăiloiu a convocat Colegiul Prefectural atât pentru a face publică numirea noilor şefi de deconcentrate, cât şi pentru a stabili direcţiile de acţiune pentru perioada următoare.

Reamintim că, potrivit OUG 37/2009, fiecare dintre directori şi-a asumat un  contract de management semnat în urma evaluării proiectelor elaborate în baza obiectivelor şi direcţiilor de acţiune în scopul eficientizării domeniului de activitate al instituţiei pe care urmează să o conducă, fie în calitate de director coordonator, fie în cea de director coordonator adjunct.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Despre prefectul Constantei 17 Jun, 2009 11:22 Domnul Prefect, a fost propus de catre primarul Radu Mazare(PSD), pe baza protocolului semnat intre PSD si PD-L.Pe cale de consecinta,nu are nicio "treaba" cu acest post(nu stie cu ce se "mananca).Pe de alta parte, nici nu este interesat sa-si aduca colaboratori competenti d.p.d.vedere profesional deoarece, stie ca are "spatele" acoperit, atata timp cat nu "iese" din cuvantul lui Mazare&Constantinescu. Deci fara sa-l jignim este o marioneta al clanului Mazare.