Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a admis contestaţia depusă pentru Cazinoul din Constanţa

ro

11 Oct, 2019 13:11 3155 Marime text
Deputatul PSD, George Vișan a anunțat ca Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația societaţii Eldiclau care pierduse licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa.

Vişan, susține că CNSC a cerut CNI să reanalizeze oferta societății, însă în opinia deputatului acest lucru nu va schimba cu nimic soarta câștigătorului.

Asocierea Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL& SC Tehnoinstal SRL şi subcontractantul  - Schindler România SRL au fost câştigătorii licitaţiei încheiate pe 3 septembrie, dar Eldiclau  a depus contestaţie la CNSC.

SC Eldiclau SRL (lider de asociere) & Telekom România Mobile Communications SA& Research Consorzio Stabile Societa Consortile A SRL & Implex Romcatel Cercetare Proiectare SA şi subcontractanţii Hoiura Electro Construct SRL, Facility Instal SRL şi Helinick SRL este asocierea de firme care a depus contestaţie.

Aedificia Carpaţi SA
Firma bucureşteană Aedificia Carpaţi SA a fost înfiinţată în 1992 şi are un capital social subscris de 4.330.700 de lei, integral vărsat. Acţionarii săi sunt Vasile Ifrim, cu 5,41%, Ştefan-Victor-Şerban Drăgulescu, ce deţine 5,22%, Petre Badea, cu 78,91%, dar şi o listă de 9 acţionari ce deţin împreună 10,46%.

Administrator şi preşedinte este Petre Badea, în timp ce Filip Onoiu şi Ştefan-Victor-Şerban Drăgulescu sunt şi ei administratori, iar Elena-Luminiţa Bruss este împuternicit sucursală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii