Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CLM a aprobat rectificarea bugetară de aproximativ 30 de milioane de lei. Situaţia reală a datoriilor şi penalităţilor Primăriei Constanţa, în varianta PNL

ro

28 Sep, 2018 00:00 2101 Marime text
Organizaţia municipală Constanţa a Partidului Naţional Liberal consideră că, sub conducerea dezastruoasă a lui Decebal Făgădău, oraşul Constanţa parcurge cea mai neagră perioadă din întreaga existenţă postdecembristă. „Aproape de faliment, municipiul Constanţa este astăzi, în epoca Făgădău, o pată neagră pe harta ţării, care se asociază dureros cu imaginea zecilor de clădiri abandonate sau lăsate în ruină. Sume mari s-au dus pe proverbiala apă a sâmbetei. Banii înghiţiţi de penalităţi, datoriile acumulate, la care se adaugă celelalte surse care generează pierderi incredibile, toate aceste sume ar fi meritat să fie folosite în alte scopuri, precum: îmbunătăţirea şi modernizarea sectorului urban, investiţii şcolare, modernizarea sectorului medical, reabilitarea Cazinoului etc. Constanţa este astăzi un oraş fără viitor”, susţin liberalii.
 
Aceştia prezintă, în acest context, municipiului, respectiv locuitorilor săi, şi o situaţie reală a datoriilor şi penalităţilor Primăriei Constanţa.
 
Rectificarea bugetară de aproximativ 30 de milioane de lei, aprobată în şedinţa Consiliului Local Municipal de ieri, include executarea următoarelor sentinţe:
- Sentinţa FinCoGeRo - 5.162.750 de lei; 
- Sentinţa FinCoGeRo dobândă legală eşalonare - 22.413.000 de lei (executare suspendată temporar);
- Sentinţa CJC - DGACPS - 2.997.783 de lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii