Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Palaz impus de PD-L pentru functia de subprefect

ro

22 Feb, 2009 00:15 3440 Marime text

palaz.jpg

Cu toate că în unele judeţe problema numirii noilor prefecţi şi subprefecţi a fost soluţionată, la Constanţa situaţia trenează. Dacă PSD şi-a impus omul, iar Tit Liviu Brăiloiu este prefect de două săptămâni, democrat liberalii încă mai au dificultăţi în stabilirea oamenilor pe cele două funcţii care îi revin. 

Recent, la sediul organizaţiei judeţene PDL Constanţa, a sosit o adresă de la centru prin care se solicita conducerii filialei să transmită la Bucureşti CV-urile persoanelor care sunt susţinute în vederea ocupării posturilor de subprefecţi. Chiar dacă, până acum, cele două posturi de „secunzi" ai prefectului au fost promise fostului deputat Mircea Iusitian şi consilierului judeţean Mihai Petre, se pare că acesta din urmă va fi sacrificat.

Recent, prin adresa înregistrată cu numărul 55 de PD-L Constanţa, semnată de preşedintele organizaţiei Mircea Banias şi înaintată către Biroul Permanent Naţional, cele două propuneri sunt Claudiu Palaz şi Mircea Iustian. În felul acesta, efectiv, Palaz, a fost impus, încă o dată, de către PD-L pentru a ocupa funcţia de subprefect.   

Trebuie făcută precizarea că Palaz este susţinut să rămână pe funcţie şi de numeroşi primari care şi-au manifestat sprijinul în acest sens. Mai mult, Palaz se bucură şi de aprecierea partenerilor de coaliţie locali şi are o relaţie foarte bună cu prefectul Tit Liviu Brailoiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii