Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciolacu spune că moţiunea de cenzură va fi votată înainte de 27 septembrie

ro

21 Aug, 2020 18:30 2869 Marime text
Moţiunea de cenzură a PSD va fi votată înainte de data de 27 septembrie, a declarat, vineri, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, anunță Agerpres.

"PSD nu are suficiente voturi de a trece această moţiune de cenzură şi purtăm discuţii şi negocieri cu alţi lideri cu reprezentare parlamentară. Şi în continuare purtăm aceste discuţii - asta înseamnă jocul politic şi democratic. Săptămâna viitoare vom veni cu decizia cu privire la dată. Sunt foarte sigur că moţiunea va trece, dar trebuie să discutăm toate detaliile cu partenerii noştri", a afirmat Ciolacu la sediul central al PSD.

El a adăugat că ar dori ca votul la moţiunea de cenzură "să fie cât mai repede".

Întrebat dacă există vreo şansă ca moţiunea de cenzură să fie votată înainte de 27 septembrie, Ciolacu a spus: "Din punctul meu de vedere, exclus".

"Nu există nicio şansă ca moţiunea (...) să nu fie votată până în data de 27 septembrie. (...) Decizia Curţii (Constituţionale - n.r.) este pentru viitor, nu pentru trecut", a adăugat liderul PSD, referindu-se la faptul că Guvernul a solicitat CCR să constate conflictul constituţional cu Parlamentul, urmare a depunerii moţiunii de cenzură de către social-democraţi în sesiune extraordinară.

Ciolacu a afirmat, totodată, că apreciază ca fiind ruşinoasă plecarea a trei parlamentari de la PSD.

"E foarte ruşinoasă plecarea fiecăruia dintre ei, dar cea mai ruşinoasă dintre toate mi s-a părut a domnului Breaz. Îmi aduc aminte de un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, când se milogea să fie măcar o lună ministru (...) ca să poată să mai fie încă odată, conform legii, rector", a spus acesta, referindu-se la senatorul Daniel Breaz şi deputaţii Luminiţa Jivan şi Marilena Meiroşu, care, potrivit unor informaţii apărute în presă, vor trece la PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii