Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este pe făraş? Ce sancţiuni le pregăteşte Chiru colegilor

ro

04 Jul, 2011 01:06 2352 Marime text
PDL_Gigi_Chiru_1.jpgPedeapsa cea mai mică pe care o riscă pedeliştii neascultători este atenţionarea, cea mai aspră fiind excluderea din partid

La PDL Constanţa va ploua cu sancţiuni, dacă membrii organizaţiei vor continua să-şi exprime nemulţumirile în afara partidului.

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, a anunţat că va pune în aplicare statutul în cazul colegilor de partid care aduc atingere imaginii formaţiunii prin conduita lor sau, în cazul directorilor de deconcentrate susţinuţi de PDL, nu-şi îndeplinesc atribuţiile ce le-au revenit prin învestire. Reamintim că, după prima etapă de evaluare a şefilor de descentralizate susţinuţi de PDL, directorii sancţionaţi şi-au exprimat nemulţumirile referitoare la modul în care au fost evaluaţi. Criticile aduse de ei echipei de conducere a PDL Constanţa nu au fost, se pare, pe placul lui Gigi Chiru, care a afirmat că, prin declaraţiile lor, cârcotaşii se pot poziţiona în afara partidului. Sancţiunea minimă pe care o riscă aceia care vor critica organizaţia şi în afara ei, nu doar în interior, este atenţionarea, iar cea maximă - excluderea din partid. Gigi Chiru a enumerat însă, citind din statut, tot arsenalul de sancţiuni ce pot fi aplicate celor care ar leza imaginea partidului: atenţionarea, avertismentul, suspendarea, demiterea din funcţia politică deţinută, retragerea sprijinului pentru funcţia dobândită cu sprijinul partidului şi excluderea. Întrebat dacă are de gând să uzeze de aceste pârghii împotriva unor colegi, Chiru a afirmat: „Dacă asta scrie în statut, eu ce vreţi să fac, să încalc statutul?".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • calin 03 Jul, 2011 23:55 E foarte bine ca cineva are curajul cineva sa ii mai traga de urechi pe cei care doar se fac ca si munces dar de fapt isi indeplinesc orice dorinta personala din pozitia pe care o ocupa.