Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertismentul premierului Ciolacu pentru deținătorii de stații GPL. „ Toţi aceşti aşa-zişi patroni nu au ce căuta în mediul de afaceri din România“ (VIDEO)

ro

31 Aug, 2023 12:04 893 Marime text
Sursă foto: Facebook/Guvernul României
  • Premierul Marcel Ciolacu a cerut, joi, pe 31 august 2023, instituţiilor implicate în controlul naţional la benzinării, depozite, cisterne de carburant şi puncte de alimentare GPL „să aplice legea cu stricteţe“ şi oriunde găsesc nereguli să ia „măsuri ferme“, menţionând că trebuie modificată legislaţia astfel încât cei care nu au autorizaţie de funcţionare să răspundă penal, informează agerpres.ro.
 

„M-am coordonat cu domnul vicepremier şi ministru de Interne. Văd că a pornit în forţă şi controlul naţional la benzinării, depozite cisterne de carburant, cu accent special pe cele 1.300 de puncte de alimentare cu GPL.
 
Fac un apel şi cer tuturor instituţiilor implicate să aplice legea cu stricteţe şi oriunde găsesc nereguli să ia măsuri ferme“, a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

 
El a spus că cei care funcţionează fără autorizaţie trebuie să răspundă penal.

„Toţi aceşti aşa-zişi patroni care fac zeci şi sute de milioane de euro provocând tragedii de proporţii nu au ce căuta în mediul de afaceri din România. Trebuie să schimbăm şi legislaţia astfel încât cine nu are autorizaţie sau aviz de funcţionare, mai ales pentru activităţi cu risc major, să răspundă şi penal.
 
În acest moment doar plătesc o amendă şi îşi văd liniştiţi de treabă, adică produc alte drame. Trebuie să depăşim toate aceste situaţii complicate“, a mai spus Ciolacu.




Citește și:

Marcel Ciolacu, vizită la Bruxelles - „România are a doua cea mai mare creștere economică între statele membre ale Uniunii Europene“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii