Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avanpremieră - va fi convocat Consiliul de Coordonare Judeţean Alegeri în PDL Constanţa pe 16 februarie (galerie foto)

ro

17 Jan, 2013 22:08 2359 Marime text
alegeri_PDL.jpgLiderul Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, a anunţat, ieri după amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe data de 16 februarie va fi convocat un Consiliu de Coordonare Judeţean (CCJ), eveniment în contextul căruia vor avea loc alegeri pentru toate funcţiile din PDL Constanţa, inclusiv pentru cea de preşedinte. „Am propus colegilor stabilirea datei de 16 februarie pentru convocarea Consiliului de Coordonare Judeţean în care vom continua reformarea Organizaţiei Constanţa prin alegeri libere, începând de la preşedinte până la ultimul secretar executiv. După această dată, vreau să vă asigur şi îmi iau angajamentul că PDL Constanţa va intra în linie dreaptă şi va pregăti cei mai buni oameni pe care îi are, pentru a candida la Consiliul Judeţean Constanţa şi la Primăria Constanţa", a declarat Chiru, în prezenţa liderilor centrali ai partidului, prezenţi la conferinţă şi anume preşedintele Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Cezar Preda, secretarul general Gheorghe Flutur şi secretarul general adjunct Ioan Bălan. De menţionat este că alegerile interne din 16 februarie vor fi organizate pentru funcţiile de conducere din Organizaţia Judeţeană a PDL Constanţa. Ulterior vor avea loc alegerile pentru Organizaţia Municipală pentru ca, în toamna acestui an, să fie organizate, conform spuselor lui Vasile Blaga, noi alegeri pentru Orgnizaţia Judeţeană. „O să fie alegeri din nou, în toamnă, cu toate organizaţiile judeţene, pe un calendar unic al tuturor organizaţiilor judeţene, pornind de la inventarierea membrilor".

Nemulţumirile din PDL Constanţa

Vasile Blaga a precizat că ieri, la Constanţa, a fost făcută o analiză a rezultatelor alegerilor din 9 decembrie. „Dorim să ştim exact punctele de vedere ale colegilor noştri vizavi de rezultatele pe care le-am obţinut în 2012. A fost o discuţie extrem de serioasă, s-a spus lucrurilor pe nume, ne-am notat probleme cu care se confruntă organizaţia, organizaţie în care conducerea centrală a partidului nu a avut cele mai inspirate momente atunci când a intervenit des în viaţa internă de partid de aici. Am luat act de nemulţumirile justificate ale colegilor noştri din acest punct de vedere", a explicat preşedintele democrat liberal. Potrivit unor surse, mai mulţi democrat liberali constănţeni s-ar fi plâns, în şedinţa de ieri, de relaţia deficitară a organizaţiei de la malul mării cu unii dintre foştii miniştri PDL, pe care, susţin aceştia, nu au putut conta.

„Este loc de mai bine peste tot"

Nu mai puţin important, întrebat dacă este nemulţumit de organizaţia PDL Constanţa, Blaga a declarat: „Este loc de mai bine peste tot. Rezultatele ne nemulţumesc în toată ţara". Într-un top al judeţelor referitor la rezultatele scrutinului din decembrie, Constanţa ar figura, conform spuselor liderului naţional al PDL, fie pe locul 21, fie pe locul 22 din totalul de 47 de judeţe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii