Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:58 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alături de Mickey şi de Minnie Mouse Copiii din Eforie au fost sărbătoriţi de administraţia locală (galerie foto)

ro

04 Jun, 2012 01:00 3622 Marime text
cap_3.jpgDespre copilărie, poetul Lucian Blaga spunea că „este inima tuturor vârstelor". Poate de aceea, sâmbătă, în Eforie Nord, oamenii mari şi-au adus aminte cum este să fii copil. Sute de copii au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului la Teatrul de Vară din localitate, în cadrul unui eveniment organizat de primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, în colaborare cu parteneri privaţi.

Copiii au avut parte de ineditul spectacol al trupei Balonissimo, iar atmosfera de poveste a fost întreţinută de celebrele personaje de desen animat Mickey şi Minnie Mouse. Cei mici s-au putut bucura, de asemenea, de prezenţa mascotelor care au purtat costume de iepuraşi, dar şi de clovni.

Eforie_-_Ovidiu_Brailoiu_2.jpg

În contextul acţiunii, la iniţiativa administraţiei publice locale şi a organizaţiilor civice partenere, au fost împărţite peste 500 de cadouri pentru copii, care au constat în dulciuri, jucării şi tricouri. Copiii au modelat baloane, s-au pictat pe faţă, au cântat la karaoke şi au dansat împreună cu Mickey şi Minnie. La un moment dat, ei au luat cu asalt scena, care a devenit astfel expresia bucuriei. Pe scenă a urcat însă şi primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, candidatul USL pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale. Copiii l-au atras şi pe primar în dansul lor, pe ritmurile celor mai în vogă melodii.

Astfel de spectacole au loc anual la Eforie, atât de Ziua Copilului, cât şi de Paşte şi de Crăciun, iar actuala administraţie locală intenţionează ca şi pe viitor să le organizeze.

Ti-a placut articolul?

Comentarii