Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Nereguli depistate în trafic, de către poliţiştii constănţeni

ro

03 Oct, 2019 11:25 1247 Marime text
Polițiștii rutieri au întocmit mai multe dosare penale unor şoferi depistaţi băuţi sau fără permis.
 
Astfel, la data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 40 ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 23 de ani, din localitatea Ograda, județul Ialomița, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat de 45 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cogealac, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii