Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concordie la primaria Mangalia Minca a primit atributii suplimentare de la Tusac

ro

22 Jun, 2010 02:28 2190 Marime text

tusac_si_minca.jpgTensiunea creată, timp de un an şi jumătate între edilul-şef al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac şi viceprimarul său, Ion Mincă, se pare că au ajuns la un final... fericit. Împăciuitor în faţa atacurilor virulente, lansate şi de o parte şi de cealaltă - timp în care se ajunsese ca atât Tusac, cât şi Mincă să se bălăcărească la fel ca la uşa cortului şi să se acuze reciproc de situaţia gravă în care se află oraşul - cei doi au fumat pipa păcii, în folosul cetăţenilor municipiului, ce puţin aşa credem noi.

Aşa se face că, pe lângă atribuţiile ce îi fuseseră date cam în glumă viceprimarului Mangaliei în luna ianuarie, în urmă cu numai o săptămână acestuia i-au fost substanţial suplimentate îndatoririle de serviciu.

Astfel, dacă înainte Mincă ar fi trebuit să se ocupe, după cum el însuşi a declarat de nenumărate ori, de negaţii pentru beneficiarii de ajutoare sociale, pentru reducerile de impozite şi pentru anchetele sociale, de înhumarea cadavrelor „fără aparţinători" şi de executările silite, precum şi de căţeii vagabonzi, în prezent, acesta a primit atribuţii la Direcţia de Gospodărire Comunală (spaţiile verzi, igiena publică, mediul etc), Direcţia Administraţie Publică Locală - Centru l de Informaţii pentru Cetăţeni, Serviciul Juridic, Biroul Resurse Umane, Asociaţiile de Locatari, autorizaţiile agenţilor economici (în acest caz însă numai primarul având dreptul de a semna autorizaţiile) Compartimentul Cadastru-Patrimoniu, alături de Serviciului Administraţie Publică Locală, Fond Locativ, Autoritate Tutelară.

În plus, Mincă va trebui să facă faţă Direcţiei Economice: Biroului Executări Silite, Serviciului Prognoză, Proiecte, Turism, Învăţământ, Cultură, Biroului Investiţii-Achiziţii şi Compartimentului Audit. Dispoziţia semnată de Mihai Claudiu Tusac este din 15 iunie 2010 şi, după cum ne-a declarat Ion Mincă, aceasta îl satisface pe viceprimarul urbei, cu condiţia „să nu rămână pe hârtie, urmează să văd dacă se ţine de cuvânt şi dacă va respecta aceste decizii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii