Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cunoscut cântăreț a anulat un concert după ce a rămas fără voce (VIDEO)

ro

04 Sep, 2022 12:40 2480 Marime text
Imagine de la un concert, foto: pexels
Cântăreţul canadian The Weeknd a anulat sâmbătă un concert în California după ce a rămas fără voce în timpul unui spectacol.

Acesta a făcut un anunț pe Twitter unde și-a cerut scuze fanilor prezenți la eveniment. 




Abel Makkonen Tesfaye(n. 16 februarie 1990, Toronto, Ontario, Canada), cunoscut profesional sub pseudonimul The Weeknd (pronunțat „the week-end”), este un cântăreț și producător muzical canadian.

 În anul 2010, Tesfaye a încărcat câteva melodii pe YouTube sub numele de The Weeknd, lucru care a ajutat mult la cariera sa. A realizat câteva mixtape-uri.

 În 2011 a lansat House of Balloons, Thursday și Echoes of Silence. Un an mai târziu, Tesfaye a lansat albumul Trilogy, fiind primul album din cariera sa. Următorul album a fost Kiss Land. Al treilea album numit Beauty Behind the Madness a devenit primul lui album care a ajuns numărul-unu în Billboard 200. Pe acest album se găsesc piesele Earned It, The Hills și Can't Feel My Face., scrie wikipedia.org. 

Tesfaye a câștigat 1 Emmy 4 Grammy Awards, 19 Billboard Music Awards, 6 American Music Awards, 15 Juno Awards 2 Mtv Music Award 1 Brit Award 7 IHeartRadio Music Award și fost nominalizat pentru un Academy Award.

Fiind prezentat Bikila Award for Professional Excellence Award în 2014, el a decis să doneze 50.000 $ către o clasă de la Universitatea din Toronto pentru Gî'îz, este limba liturgică a creștinilor etiopieni. În 2015 a colaborat cu Fundația Ryan Seacrest de a vizita Spitalul de Copii din Atlanta. În 2016, el donează $250,000 la Black Lives Matter.

 

Sursa video: Youtube/ The  Weeknd 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii