Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece piloți din Campionatul Național de Drift fac spectacol la Constanța (GALERIE FOTO)

ro

23 Jul, 2022 20:26 2708 Marime text
 
  • Accesul publicului la eveniment este gratuit pe toată desfășurarea acestuia.
 
Spectacol al cailor putere la Constanța!
 
În weekend, în zona plajei Modern din Constanța, se desfășoară evenimentul RoDrift Games By the Sea Constanța, în organizarea Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și a ACS Romanian Drift Community, proiect finanțat de Primăria Constanța.
 

Zece piloți din Campionatul Național de Drift se întrec în cele mai spectaculoase derapaje controlate, dar se dedică în special educației rutiere a tinerilor șoferi și pe siguranță în trafic. Organizatorii au pregătit și o surpriză pentru spectatorii de toate vârstele prezenți la eveniment în ambele zile, aceștia putând concura pe circuitul special amenajat cu drift trike, la final fiind premiați de către piloții RoDrift, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

 
Pasionații acestui gen de show automobilistic sunt așteptați astăzi, până la ora 22.00, și mâine, între orele 17.00 și  22.00, în zona plajei Modern din Constanța.
 
Accesul publicului la eveniment este gratuit pe toată desfășurarea acestuia.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Primăria Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii