Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:26 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trăirile Simonei Halep în perioada de izolare „Pentru prima dată, am văzut natura cum se desfășoară“

ro

30 May, 2020 13:46 2161 Marime text
• Simona Halep și-a dat seama cum este să trăiască trei luni la rând fără meciuri și turnee

• Campioana din Constanța spune că în ultimii șase ani a stat în „carantină“, dar a ajuns numărul 1 mondial  

Campioana Simona Halep a mărturisit că perioada de izolare în care a stat, din pricina pandemiei de coronavirus, a făcut-o să privească viața și altfel.

Într-un interviu acordat lui Andi Moisescu la BT Talks, sportiva din Constanța mărturisește cum a trăit această pauză forțată de la tenis.

Pentru mine a fost ideală, întrucât am simțit cum este să trăiești acasă trei luni fără să pleci nicăieri. Fără avioane, fără hoteluri, fără nimic. Am avut disciplina mea, am făcut exercițiile acasă cât am putut, am tras și chiulul, pentru că mi-am permis, știind că n-o să jucăm până în august. Am zis că e timp pentru orice. Am norocul să stau în pădure și de la zi la zi înverzeau copacii. Și îi spuneam lui Toni (n.r. iubitul ei) că acum realizez că niciodată nu am stat acasă să văd cum primăvara se face armonia asta frumoasă. Am realizat că, pentru prima dată, am văzut natura cum se desfășoară. Incredibil! Am rămas și eu uimită, pe cuvânt! Nu-ți dai seama de aceste chestii până nu dai piept cu ele. Îmi dau seama tot mai mult că au fost niște ani nu grei, nu sacrificați, ci într-o viteză permanentă, a mărturisit numărul 2 mondial, potrivit sursei citate.    

   
Pe de altă parte, câștigătoarea turneelor de la Roland Garros și Wimbledon a precizat că a învățat enorm din perioada de izolare din ultimele luni.

Mi-am dat seama că, în ultimii șase ani, efectiv, eu am fost în carantină totală, și că trebuie să schimb câte ceva în viața mea, ca să mă dezvolt și pe parte personală, și emoțională. Faptul că am stat în carantină în ultimii șase ani m-a ajutat să ajung numărul 1 mondial. Dar acum, ca să ajung la un nivel emoțional și să fiu fericită în viață și fără tenis, încerc, încet-încet, să mai văd și altceva. Să mai simt și altceva din viața normală. Dar tot felul meu de a fi vine și îmi spune: «Nu, la 10 acasă, că a doua zi ai antrenament». Deci nu pot să mă desprind total. Dar am progresat un pic și sunt mândră, a spus Simona Halep la BT Talks.


Sursa foto: Instagram (Simona Halep) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii