Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a întâlnit la Roma cu celebrul muzician italian Andrea Bocelli

ro

17 May, 2018 00:00 5674 Marime text
Aflată la Roma, pentru participarea la turneul din capitala Italiei, în care a debutat (cu dreptul) ieri, Simona Halep a avut parte şi de o întâlnire cu unul dintre cei mai populari muzicieni italieni şi cântăreţi de muzică clasică din lume, Andrea Bocelli.
 
Prima sportivă din clasamentul mondial feminin de tenis s-a întâlnit cu tenorul Italian de pop opera la un eveniment artistic, în care a cântat Bocelli şi la care a luat parte şi antrenorul constănţencei, Darren Cahill. Simona a postat pe Instagram câteva poze alături de Andrea Bocelli, iar Cahill l-a admirat pe artist pe o reţea de socializare: „Remarcabilul Andrea Bocelli. A cântat pentru o audienţă privată la Internaţionalele Italiei, în faţa a 150 de invitaţi norocoşi, printre care şi câţiva din lumea tenisului. Mulţumesc pentru invitaţie, Simona Halep! Un moment uimitor!“. „Andrea Bocelli.
Cel mai bun!“, a scris şi Simona Halep, care îl admiră în mod deosebit pe muzician, cu care s-a mai întâlnit. În vârstă de 59 de ani, Andrea Bocelli s-a născut cu o formă gravă de glaucom, iar la vârsta de 12 ani a orbit complet, după un accident în timpul unui meci de fotbal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii