Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc Petrecere în familie la Izvorani. „Moment deosebit pentru noi“

ro

24 Jul, 2021 00:03 6598 Marime text
  • Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători în viitorul apropiat, după cum a declarat campioana din Constanţa.

Deşi s-a vehiculat că la petrecerea care a avut loc la reşedinţa de la Izvorani a campioanei Simona Halep (29 de ani, locul 10 WTA) şi a logodnicului ei, Toni Iuruc (42 de ani), s-ar fi celebrat căsătoria celebrului cuplu, jucătoarea de tenis din Constanţa a infirmat că s-ar fi măritat cu această ocazie.

De fapt, a fost vorba de o petrecere în familie, aşa cum cere tradiţia aromână.

Nu m-am măritat încă. S-au supărat mulţi că nu i-am invitat, dar nu m-am măritat. O voi face probabil în viitorul apropiat. Nu a fost cununie civilă oficial, ci doar o întâlnire între familii, un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă, a declarat Simona Halep, potrivit as.ro.


Conform Prosport, naşii Simonei Halep şi ai lui Toni Iuruc vor fi omul de afaceri Toni Mihale şi soţia acestuia, Cristina. Toni Mihale e cel mai bun prieten al lui Toni Iuruc.

Iniţial, aceeaşi sursă menţionase că naş va fi Dani Caramihai, cofondator al clubului Fratelli, dar şi văr cu soţul jucătoarei de tenis.

La petrecerea de la Izvorani, Simona Halep a purtat o frumoasă rochie roşie, cu un umăr gol.  

Au participat rude apropiate şi prieteni ai Simonei şi ai lui Toni, printre care s-a numărat şi fotbalistul Dimciu Halep.  

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie a.c.

 
E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine, a declarat atunci fostul lider mondial.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019.

După o lungă pauză din pricina accidentării la gambă, suferită la turneul de la Roma, pe 12 mai, care a făcut-o să rateze, printre altele, Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice, Simona s-a înscris din nou într-un turneu, cel de la Cincinnati (14 - 22 august).

Când va începe competiţia, se vor împlini trei luni şi două zile de la ultima partidă disputată de Simona. Ea este cap de serie numărul 10 în SUA, unde a fost finalistă de două ori până acum, în 2017 (contra Garbinei Muguruza) şi în 2018 (a jucat pentru trofeu cu Kiki Bertens).      

Sursa foto: Instagram (Simona Halep) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii