Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară!

ro

23 Aug, 2023 14:16 1242 Marime text
simona halep lovita cu mingea de tenis de serena williams ce reactie a avut apoi americanca galerie foto
  • Postarea de pe Instagram înfăţişează familia zâmbitoare, cu Serena Williams purtând-o pe micuţă în braţe, lângă fiica sa mai mare.

Legenda americană a tenisului Serena Williams a devenit din nou mamă, aducând pe lume a doua sa fetiţă, a anunţat, marţi, pe Instagram, soţul acesteia, Alexis Ohanian, care a precizat că mama şi fiica se simt bine, informează Agerpres.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian“, a scris pe contul de socializare tatăl micuţei, fondatorul forumului online Reddit, care a adăugat „că nou-născuta este fericită şi are o stare de sănătate bună, iar mama e bucuroasă şi sănătoasă“.

Postarea de pe Instagram înfăţişează familia zâmbitoare, cu Serena Williams purtând-o pe micuţă în braţe, lângă fiica sa mai mare.

Sportiva în vârstă de 41 de ani, care a dominat tenisul feminin timp de 20 de ani, a apărut însărcinată în luna mai pe covorul roşu al galei Metropolitan de la New York.

În urmă cu an, Serena Williams, cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares şi cvadruplă campioană olimpică, şi-a anunţat retragerea din activitate cu ocazia US Open, dar nu a exclus o revenire pe terenurile de tenis. Ea mai are o fiică, Olympia, născută în septembrie 2017.

Citește și:

Tenis. Serena Williams a ieșit victorioasă la revenirea în competiţie, după o pauză de un an
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii