Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere ca-n filme FC Viitorul încheie anul pe primul loc în Liga 1. Jucătorii au dansat pe ritmurile imnului echipei (galerie foto+video)

ro

21 Dec, 2016 00:00 5176 Marime text
Jucătorii, antrenorii şi oficialii de la FC Viitorul şi de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, alături de prieteni şi invitaţi, au participat, la hotelul Iaki din Mamaia, la petrecerea de final de an. 
 
Echipa de Liga 1 intră în vacanţă de pe primul loc al clasamentului, după ce elevii lui Gică Hagi au învins cu 3-1 FC Botoşani în ultimul meci din 2016. Cu ocazia petrecerii, la care au participat, printre alţii, şi Stere Halep (tatăl Simonei Halep), Constantin Gache şi Mihai Guliu, a fost lansat şi imnul FC Viitorul, care a fost interpretat de Marian Cozma şi de Gigi Sima. Jucătorii, Gică Hagi şi oficiali ai clubului au cântat şi au dansat cu foc pe ritmurile refrenului imnului: „Viitorul Constanţa, luptă pentru glorie / Viitorul Constanţa, vrem să scrii istorie / Viitorul Constanţa, luptă şi-ntr-o bună zi / Viitorul Constanţa, campioană tu vei fi!”.

Mottoul lui Hagi

„Sunt fericit, am format un grup foarte bun. Important e că am depăşit tot ce am reuşit anul trecut, deşi am schimbat foarte mulţi jucători. Am crescut de la etapă la etapă şi am încheiat anul cum nu se poate mai bine. Am avut o serie lungă de victorii, în care am marcat mult şi am primit puţine goluri. Suntem pe un drum extraordinar. Chiar dacă am jucat din trei în trei zile, jucătorii au dat totul. Băieţii se simt puternici. Am o echipă frumoasă. Nu am început cum trebuie meciul cu FC Botoşani, dar eu le spun mereu jucătorilor că nu contează cum începi un meci, ci cum îl termini. Acesta e mottoul meu“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Realizările lui Benzar

„Am realizat ceva măreţ, sperăm să continuăm la fel, iar la finalul acestui campionat să fim campioni. Am început un drum împreună şi sperăm să-l ducem la bun sfârşit în aceeaşi formulă. Dacă Steaua va face o ofertă bună în ce mă priveşte, domnul Hagi va decide. Important e să-mi fac treaba la Viitorul, iar după aceea voi vedea. Cel mai important pentru mine în acest an e că am debutat la echipa naţională, un obiectiv pe care mi l-am fixat de când am început fotbalul. Mă bucur foarte mult şi că suntem pe primul loc cu Viitorul“, a declarat căpitanul FC Viitorul, Romario Benzar.

Secretul FC Viitorul

„Am avut un final de an extraordinar. Am reuşit să legăm cinci victorii şi am ajuns acolo sus, unde am crezut până la final că putem ajunge. Am început mai greu campionatul, dar aceasta ne-a ambiţionat. Am muncit foarte mult. Când alţii aveau un antrenament, noi făceam două. Am tras de noi, pentru a ne perfecţiona. Acesta a fost secretul nostru: muncă, antrenamente şi şedinţe multe. Ne-am învăţat cu presiunea. Îl ştim de mult timp pe Mister, iar chiar dacă ne ceartă, el ne vrea binele. Vrea să scoată ce-i mai bun în noi şi se vede acest lucru. Nu vreau să plec în primăvară de la Viitorul, alcătuim un grup minunat şi vreau să rămân. Este important să avem rezultate foarte bune în cele cinci meciuri din retur, după care va veni turneul play-off. La ce formă am arătat în ultima vreme, cred că avem faţă să fim sus în clasament. Nu ştiu dacă vom ieşi campioni, dar important e să jucăm bine meci de meci“, a precizat fundaşul central Bogdan Ţâru.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii