Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:39 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naşul şi finul au dansat „Macarena“ Mihai Trăistariu, apariţie surpriză la nunta arbitrului Marian Carson (video)

ro

25 Aug, 2015 00:00 5925 Marime text
Căsătoriţi civil pe 31 decembrie 2014, arbitrul de fotbal din Constanţa Marian Carson şi soţia sa, Roxana Alexandra, au participat, după opt luni, la cununia religioasă şi la nunta cea mare. La dansul mirilor, mireasa a avut parte de o frumoasă surpriză.

Arbitri, antrenori şi oameni de fotbal, alături de mulţi alţi invitaţi, au participat la nunta „cavalerului“ Marian Carson. În jur de 180 de persoane s-au distrat ca niciodată la evenimentul de la restaurantul Dorna din Mamaia. Naşii tinerei perechi sunt Bogdan Chiriţă (preşedintele Asociaţiei Club Sportiv Academia de Fotbal Farul Constanţa) şi soţia acestuia, Lăcrămioara. La miezul nopţii, conform tradiţiei, gaşca hoţilor, formată din arbitrul Bogdan Bercea, din cei patru cavaleri de onoare şi din cele patru domnişoara de onoare, au furat mireasa, iar mirele a primit în loc altceva.

Marian Carson i-a avut alături la fericitul eveniment pe arbitrii Claudiu Marcu, Ionel Nae, Florin Nae, Gabriel Bodnar, Bogdan Bercea, Antonio Pascu, Cristian Tănase, Servin Gheldiagi, Tudor Sârbu, Marian Simion, Ionuţ Tănăsiciuc, Bianca Giuran şi Ana-Maria Niţu. De asemenea, a fost prezent Daniel Corcescu, oficial al Comisiei Judeţene de Arbitri, fostul arbitru Mircea Simion (fratele lui Marian Simion), iar naşul a avut invitaţi cinci antrenori de la Academia Farul: Doru Carali, Gabriel Şimu, Dumitru Faitaş, Cosmin Damian şi Cătălin Săndulescu. Nu în ultimul rând, lumea sportului constănţean a fost reprezentată şi de Radu Marga (concurent la triathlon şi fost coleg de facultate cu mirele), şi de Radu Petric (fotbalist la Portul Constanţa).

Au făcut poze şi la stadionul „Farul“


Stadionul de fotbal, un loc drag lui Marian Carson (ca arbitru şi fost fotbalist), nu putea lipsi din peisajul nunţii, astfel că mirii s-au oprit şi la arena „Farul“ pentru un set de fotografii. Şi naşii au făcut poze pe gazon (foto sus). Petrecerea a fost deosebită şi plină de surprize plăcute. Tuturor nuntaşilor le-a plăcut, iar la plecare, ar fi vrut să o ia de la capăt. „Ne bucurăm că totul a decurs ireproşabil şi le mulţumim celor care ne-au fost alături în acest moment fericit din viaţa noastră“, a spus mirele. „Casă de piatră lui Marian şi Roxanei, finii noştri dragi! Le dorim sănătate, fericire şi îndeplinirea tuturor dorinţelor!“, a urat naşul Bogdan Chiriţă. „Casă de piatră! Sunteţi doi drăguţi, multă fericire şi să vă iubiţi mereu la fel!“, le-a spus tinerilor căsătoriţi Andreia Velic. „Casă de piatră şi copiii să ţi-o dărâme, Marian!“, a punctat Gelu Mihai, acompaniat de Silvian Toader: „Felicitări, casă de piatră şi tot ce vă doriţi!“. Tradiţionala urare „Casă de piatră!“ au postat-o, pe Facebook, şi alţi prieteni şi apropiaţi, precum Oana Adriana, Marin Ambrosa, Marian Petcu, Elena Manuela, Mircea Dumitru, Rodica Mecu, Adriana Moraru, Nica Petcu, Ionus Ionela Andreea, Nastasia Teodorescu, Irina Macovei, Raluca Maria, Alin Drăgoi, Dana Danutza, Alex Nemţanu, Ramona Rusu, Bogdan şi Raluca Barbu, Ahile Recuci Florin sau Bogdan Bodorin.

Secretul lui ginerică


Pregătind nunta în cele mai mici amănunte, Marian şi Roxana Carson s-au oprit la „Cât de frumoasă eşti“ ca melodie pentru dansul mirilor. „Am vrut să fie ceva românesc. Iar soţia a spus că, dacă tot vom avea această melodie, ce poate fi mai frumos decât să o cânte Mihai Trăistariu, unul dintre interpreţii ei preferaţi. Eu am spus că nu vom putea să-l avem la nuntă, însă nu făceam decât să ascund surpriza, întrucât vorbisem cu Mihai de două luni asupra acestui aspect şi alcătuisem în amănunt programul său artistic de la nunta noastră!“, dezvăluie mirele. Zis şi făcut, a venit petrecerea, iar tinerii căsătoriţi au început dansul mirilor, pe vocea lui Mihai Trăistariu. Puţini de la nuntă ştiau însă că acesta cânta cu adevărat, de undeva din afara salonului şi că, încet-încet, se apropia de incintă. Concentrată la dans, mireasa nu a luat seama la aplauzele şi la uralele nuntaşilor, care au marcat intrarea lui Mihai Trăistariu în sala de nuntă. A trebuit să o facă atentă mirele, „ia uită-te puţin în stânga!“, pentru a descoperi ce surpriză plăcută îi făcuse soţul. „Puţine persoane au cunoscut acest plan, doar cei de la restaurant şi cumnatul meu“, zâmbeşte Marian Carson. În afară de interpretarea de la dansul mirilor, Mihai Trăistariu a susţinut, în continuare, şi un program artistic de o oră.

„La mulţi ani!“ şi pentru Viorel şi Stana Carson


Mirele a fost luat însă şi el prin surprindere, atunci când hoţii, după ce i-au furat-o pe Roxana, i-au adus în loc o altă mireasă! La Dorna erau atunci mai multe nunţi, iar lotrii s-au vorbit între ei să facă schimb de mirese. În cele din urmă, Marian Carson a primit înapoi trofeul „original“, nu înainte de a-i face alesei inimii sale o declaraţie de dragoste, de a dansa „Macarena“ împreună cu naşul şi de a le da răpitorilor două sticle cu şampanie şi două cu whisky. Naşul şi finul s-au descurcat foarte bine la dans. Surprizele nu s-au oprit însă aici. Fratele mirelui, Viorel Carson, şi soţia sa, Stana, au fost sărbătoriţi în seara nunţii cu ocazia împlinirii unui an de când au devenit soţ şi soţie. Pentru sejurul de nuntă, Marian şi Roxana Carson, împreună cu naşii lor, au plănuit să meargă în Turcia, la Istanbul.

Sursa foto 1: Vali Toma

Ti-a placut articolul?

Comentarii