Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Primăverii aduce noi premii Colegiului Național de Arte „Regina Maria”

ro

03 Jun, 2020 00:00 3256 Marime text

În ciuda pandemiei, care s-ar putea crede că a paralizat viața artistică și culturală a lumii, iată că, în perioada 20-24 mai 2020, a avut loc Concursul Național „Festivalul Primăverii”, organizat de Mihai Trăistariu și Mihaela Florea.

La secţiunea Poezie, elevul Bogdan Mihai Irimia, de la clasa a VI-a D, secţia muzică a  Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, a reuşit să impresioneze din nou cu talentul său, obţinând Trofeul, iar la secţiunea Teatru, să primească Premiul I. Acesta a interpretat poezia „O, rămâi” de Mihai Eminescu şi monologul lui Rică Venturiano, din opera „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, sub îndrumarea profesoarei Doiniţa Pindic.
În anii trecuţi, Bogdan a participat la numeroase competiţii de teatru, având rezultate notabile, dintre care amintim premiul I la deja consacratul Festival Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii şi Tineri „Neghiniţă” din Bacău şi la Festivalul Internaţional de Teatru, Muzică şi Dans „Grand Competition” din Iaşi.
Juriul Concursului Naţional  „Festivalul Primaverii” a fost format din  personalităţi, precum: violonista Alexandra Toader, din Bucureşti, soprana Elena Georgian, din Constanţa, textier Cristina Pîrvu, din Ploieşti, muzician Mihai Traistariu, din Constanţa. Concursul s-a desfăşurat on-line, concurenţii trimiţând înregistrarea momentului artistic.
 
Citește și:

Secția Arta Actorului a adus noi premii Colegiului Național de Arte „Regina Maria”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii