Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Năvodari a bătut palma cu Total Marketing SRL pentru elaborarea unor cereri de finanțare în cadrul Programului Regional Sud-Est (DOCUMENTE)

ro

09 Jul, 2024 13:51 421 Marime text
Primăria Năvodari a atribuit prin cumpărare directă trei contracte societății Total Marketing SRL.

Contractele vizează elaborarea de cerere de finanțare pentru finalizarea modernizării clădirii cu funcție culturală și reacreațională – contract în valoare de 45.000 lei, aproximativ 9.000 de euro.

Este vorba despre proiectul de modernizare al Casei de Cultură Năvodari și extinderea scuarului public – centru civic oraș Năvodari.
Contractarea serviciului de elaborare cerere de finantare este necesară în conformitate cu prevederile Ghidul Solicitantului privind contractarea etapei a II-a, a proiectelor etapizate din Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 în cadrul Programului Regional Sud-Est (PR SE) 2021-2027 - PROIECTE ETAPIZATE –document care prevede faptul că pentru finanțarea proiectelor etapizate se va depune o nouă cerere de finanțare în cadrul PR SE 2021-2027 etapa II.


 
Al doilea contract vizează elaborare și depunere cerere de finanțare pentru proiectul de extindere și amenajare școala nr.3 din oraș– contract estimat tot la 45.000 lei.

Contractarea serviciului de elaborare cerere de finanțare este necesară în conformitate cu prevederile Ghidul Solicitantului privind contractarea etapei a II-a, a proiectelor etapizate din Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 în cadrul Programului Regional Sud-Est (PR SE) 2021-2027 - PROIECTE ETAPIZATE –document care prevede faptul că pentru finanțarea proiectelor etapizate se va depune o nouă cerere de finanțare în cadrul PR SE 2021-2027 etapa II.


 
Obiectul celui de-al treilea contract este elaborare cerere de finanțare pentru proiectul „Îmbunătățirea mobilitării urbane în orașul Năvodari pe străzile ce deservesc transportul în comun.

Contractarea serviciului de elaborare cerere de finantare este necesarî în conformitate cu prevederile Ghidul Solicitantului privind contractarea etapei a II-a, a proiectelor etapizate din Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 în cadrul Programului Regional Sud-Est (PR SE) 2021-2027, document care prevede faptul că pentru finanțarea proiectelor etapizate este necesară depunerea unor noi cereri de finanțare.
Contractul are o valoare de 45.000 lei, respectiv 9.041,05 euro.
 


Total Marketing SRL
 

Firma înființată în 2003 are sediul social în Eforie Sud și se ocupă cu „Activități de studiere a pieței și de sondare a opiniei publice”.

În 2023, compania cu 3 angajați a raportat o cifră de afaceri de 362.575 lei și profit de 3.851 lei.

Asociați sunt Luminița și Bogdan-Ștefan Onoaie iar bărbatul este și cel care administrează firma. Cei doi mai figurează asociați și în BL Ralcons SRL.
Potrivit www.termene.ro, compania are peste 30 de achiziții directe de la mai multe primării din județul Constanța.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii