Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La Mulți Ani, campionii mei!“ Tort în formă de cupă pentru gemenii Alexandru și Bogdan Marica, atleți la Axiopolis Cernavodă (GALERIE FOTO)

ro

24 Mar, 2023 00:00 3814 Marime text
  • Alexandru și Bogdan sunt campioni ai României și câștigători și a altor medalii pe plan național.
 

În această lună, frații gemeni Alexandru și Bogdan Marica, atleți la Axiopolis Cernavodă, au împlinit 14 ani, iar familia, antrenorul lor, Vicențiu Culea, prietenii și cei apropiați i-au sărbătorit pe cei doi pentru această vârstă.

Alexandru și Bogdan sunt multipli campioni ai României și câștigători și a altor medalii pe plan național și, cum le stă bine unor performeri, ei au primit de ziua lor și un tort în formă de cupă sportive, cu mesajul „La Mulți Ani campionii mei, Alex și Bogdan!“. „La muuulți ani, minunații mei copii! Astăzi, motive de a mă mândri cu voi am un milion.... Sunt mândră pentru cine sunteți și pentru toate lucrurile bune pe care le faceți. Vă dorim ca viața să vă surâdă mereu și să fiți la fel de puternici, încrezători și cu ambiții mari. Să fiți sănătoși și să nu uitați că noi, mama și fratele vostru, vom fi mereu alături de voi. Sunt recunoscătoare vieții că voi sunteți copiii mei. Vă iubim!“, a fost mesajul mamei gemenilor Marica. 
 
„Azi este despre ei! Alex și Bogdan împlinesc frumoasa vârstă de 14 ani. Sunt mândru că am o așa echipă de campioni! Împreună, în cei 3 ani de activitate, au strâs peste 12 titluri de campioni naționali la diferite discipline: disc, greutate, ciocan, suliță. Să le urăm mulți ani frumoși și să ajunăa acolo unde visează fiecare campion! La Mulți Ani, Alex și Bogdan! Vă iubesc și voi fi mereu lângă voi!“, a menționat și antrenorul Vicențiu Culea.
 
La primul concurs după împlinirea vârstei de 14 ani, Alexandru și Bogdan au participat la etapa finală a Campionatului Național de sală pentru juniori 3 (Under-16), o categorie de vârstă superioară celei a lor, competițție desfășurându-se la Bacău. Ambii au concurat la aruncarea greutății, iar Alex a fost aproape de podium, situându-se pe locul patru, ceea ce a constituit cea mai bună clasare a unui reprezentant al litoralului la Bacău. Alexandru a înregistrat performanța de 14.00 m, primii trei clasați fiind cu un an mai mare ca el. Bogdan Marica a ocupat locul șapte, cu 12,66 m.
 
La Naționalele de la Bacău au evoluat și alți tineri sportivi din județul Constanța, care, chiar dacă nu au urcat pe podium, au avut și ei evoluții apreciate: Teodora Dragu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) - locul 7 la 60 m garduri, Alecsandra Scărlătescu (CS Farul Constanța) - locul 7 la 1.500 m, Vladimir Fomenko (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța) – locul 8 la 60 m garduri, Mihai Postolache (CSS1 Constanța) - locul 9 la lungime și locul 15 la 800 m, Rafaela Zama (CSS1 Constanța) - locul 12 la 800 m, Iustin Dan (CSS Medgidia) - locul 13 la 1.500 m.         
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Iuliana)
 

Citește și:
 
Atleți de la Axiopolis Cernavodă, pe podium la proba de aruncarea a greutății de la Cupa de Iarnă (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii