Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, pe scena teatrului Apollo 111, în cadrul evenimentului The Vast & The Curious (galerie foto + video)

ro

30 Nov, 2019 00:00 4049 Marime text

După spectacolul oferit în Liga 1 cu FC Viitorul, unde echipa de pe litoral îşi continuă parcursul foarte bun din acest sezon, managerul tehnic al fostei campioane a României, Gică Hagi, a urcat şi pe scena teatrului Apollo 111 din Bucureşti, în cadrul evenimentului The Vast&The Curious, la care au participat aproximativ 150 de persoane.
 
„Un prilej de a discuta şi despre cartea «Campionii creează Campioni» lansată recent, dar şi despre diverse momente din carieră, filosofia şi strategia care duc către succes“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul. La final, Gică Hagi a oferit autografe pe carte.
 
„E o carte tehnică despre cum să creezi jucători care devin campioni. Am intitulat lucrarea «Campionii creează Campioni» pentru că am convingerea, după o carieră întreagă, după zeci de ani petrecuți pe gazon, după tot atâția ani de muncă și analiză, că adevărații campioni nu pot ieși decât din mâinile unor alți campioni. Astfel au stat lucrurile cu mine, de aceea vreau să prezint toată recunoștința mea celor care m-au făcut să fiu un campion. Totul este posibil dacă ai o viziune, care are la bază un concept tehnic, care te conduce la succes. Fiecare copil merită promovat. După ce m-am lăsat de fotbal m-am gândit să las ceva. Primul gând a fost să fac o academie de nivel european, de calitate mare, în judeţul în care m-am născut. Am construit un concept tehnico-tactic bazat pe cinci piloni: strategie, filosofie, partea tehnică, selecţia jucătorului şi metodica de antrenament“, a spus Gică Hagi, sâmbăta trecută, la evenimentul de lansare a cărţii, de la Mamaia.
 
Imaginile au fost preluate de pe site-ul oficial al FC Viitorul.  
 
Citeşte şi:
 
LIVE TEXT. Constanţa. Lansare de carte "Campionii creează campioni", conceptul tehnic al FC Viitorul şi al Academiei Hagi, prezentat de Gică Hagi (galerie foto+video)

„Pe cine aţi vedea să joace rolul Gică Hagi în film?“. Iată ce a răspuns „Regele“


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii