Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Daniel Bîrzu, de la FC Viitorul, a devenit major. Este privit drept viitorul „stâlp de fier“ al defensivei

ro

29 May, 2020 00:00 4215 Marime text

• Daniel Bîrzu este la Academia Hagi încă de la înființarea sa, în 2009

O nouă aniversare în familia FC Viitorul. Este vorba de tânărul fundaș Daniel Bîrzu, care a ajuns la frumoasa vârstă a majoratului, 18 ani.

„La mulți ani, Daniel! Odată cu împlinirea a 18 ani, îți urăm multă sănătate, fericire și reușite în tricoul negru-albastru!“, este mesajul FC Viitorul. Fotbalistul are calități fizice deosebite pentru postul său, 1,97 m și 84 kg. Constănțean, Daniel este la Academia Hagi încă de la înființarea sa, în 2009. A jucat și în reprezentativele de juniori Under-15, Under-16 și Under-17 ale României, iar la FC Viitorul este privit drept viitorul „stâlp de fier“ al defensivei. Daniel Bîrzu a crescut ca fundaș central, însă poate îndeplini cu același succes și cerințele postului de mijlocaș defensiv. Pasiunile tânărului fotbalist sunt jocurile FIFA și Netflix, destinația sa favorită este New York, iar pe litoralul românesc locul în care îi place să-și petreacă timpul e Mamaia.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul a efectuat, la baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, primul antrenament de la reluarea pregătirilor (galerie foto+video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii