Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David Andrei Petrescu are patru luni Tort cu Farul la botezul celui mai mic membru al echipei suporterilor (galerie foto)

ro

16 Feb, 2017 00:00 7504 Marime text
Cel mai mic membru cotizant al Suporter Spirit Club Farul Constanţa (echipa înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul) a fost creştinat
 
În vârstă de patru luni, David Andrei Petrescu este fiul lui Adrian Petrescu (membru în Consiliul Director al SSC Farul), iar la botez a avut parte de un tort special. Micul farist a fost înscris în SSC Farul chiar în ziua în care s-a născut!
 
Nuntă şi botez în familia SSC Farul! Membri ai formaţiei suporterilor au participat la două evenimente fericite din viaţa unuia dintre ei, Adrian Petrescu. La distanţă de cinci zile, acesta şi-a oficializat prin căsătorie relaţia cu partenera de viaţă, Dana, şi a organizat botezul celui mai nou membru al familiei, un băieţel, care a primit prenumele David Andrei. Spiritul farist a fost peste tot la botez, tortul bebeluşului având stema FC Farul, o minge de fotbal, o pereche de ghete de fotbal şi mesajul „De astăzi, sunt creştin. David Andrei“. Ideea cu însemnele FC Farul pe tort i-a aparţinut, normal, tatălui, un mare farist, care l-a înscris pe David Andrei în SSC Farul, ca membru cotizant, chiar în ziua în care micuţul s-a născut, pe 19 octombrie 2016!

„Dumnezeu să vă binecuvânteze fecioraşul!“

„Îţi dorim din toată inima ca în viaţa ta să întâlneşti braţe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească şi să fie buni cu tine“, a fost mesajul adresat lui David Andrei de către părinţii săi de către sora mai mare. „Creştin şi farist! Felicitări! Să fie sănătos!“, „Să vă dăruiască cele mai frumoase clipe!“, „Multă sănătate şi bucurii să vă aducă dragii şi scumpii voştri copii! Vă doresc tot binele din lume!“, „La mulţi ani! Să crească mare şi sănătos, să aibă parte numai de fericire şi de bucurii, iar părinţii să fie la fel de sănătoşi, să se poată bucura de el!“, „Dumnezeu să vă binecuvânteze fecioraşul şi să îl însoţească în tot timpul şi în tot locul!“, „La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi! O viaţă plină numai de bucurii prinţului David şi casă de piatră Adrian şi Dana!“, „Casă de piatră! Să vă fie bine împreună şi să vă bucuraţi de copiii voştri!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Multă sănătate şi viaţă frumoasă!“ sau „Casă de piatră, Dana! Multă fericire şi înţelegere şi mulţi alţi copii frumoşi ca voi!“, au fost câteva dintre urările primite de membrii familiei Petrescu.
 
Sursa foto: Facebook (Adrian Petrescu) 
 
Citeşte şi:
Înscris în SSC Farul în aceeaşi zi în care s-a născut: Fiul lui Adrian Petrescu, cel mai mic membru al echipei fanilor (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii