Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cununia religioasă pentru Camelia Voinea şi Claudiu Dragoş Bănescu. „Să fiţi fericiţi până la capăt!“ (GALERIE FOTO)

ro

17 Jan, 2022 00:00 7089 Marime text

 
  • Antrenor emerit, Camelia Voinea este fostă mare gimnastă, campioană și vicecampioană mondială, dar și vicecampioană olimpică şi europeană.
  • Fost multiplu campion în sporturi de contact, în prezent antrenor de arte marțiale mixte, Claudiu Dragoș Bănescu face parte din garda veche a artelor marțiale constănțene.
  • Ca şi la cununia civilă, cei doi au avut-o alături şi pe cealaltă campioană în gimnastică a familiei, Sabrina (14 ani), care a preluat ștafeta de la mama sa și îi calcă acesteia cu hotărâre pe urme.
 
După ce, în luna decembrie a anului trecut, au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, Camelia Voinea (cunoscuta antrenoare de gimnastică de la CS Farul Constanţa) şi Claudiu Dragoş Bănescu (antrenor de MMA) au participat şi la cununia religioasă.
 
„Nihil sine Deo!“ (Nimic fără Dumnezeu), a fost mesajul celor doi care au însoţit imaginile de la eveniment. Antrenor emerit, Camelia Voinea este fostă mare gimnastă, campioană și vicecampioană mondială, dar și vicecampioană olimpică şi europeană. Constănțean şi el, fost multiplu campion în sporturi de contact, în prezent antrenor de arte marțiale mixte, Claudiu Dragoș Bănescu face parte din garda veche a artelor marțiale constănțene. Ca şi la cununia civilă, cei doi au avut-o alături şi pe cealaltă campioană în gimnastică a familiei, Sabrina Maneca Voinea (14 ani), care a preluat ștafeta de la mama sa și îi calcă acesteia cu hotărâre pe urme. Multiplă campioană națională, dar și clasată pe podium la mai multe competiții internaționale, Sabrina face parte din proiectul „Țară, țară, vrem campioane“, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu. Tânăra campioană este legitimată la CS Farul Constanța și o are ca antrenoare pe mama sa.
 
„Dumnezeu să vă binecuvânteze căsnicia!“
 
Cu ocazia cununiei religioase, care, asemenea celei civile, s-a desfăşurat în județul Dâmbovița, comuna Bărbulețu, satul Gura Bărbulețului (de acolo de unde sunt părinții antrenorului de sporturi de contact), Camelia Voinea şi Claudiu Dragoş Bănescu au primit numeroase mesaje de felicitare de la prieteni şi apropiaţi. Iată câteva dintre ele: 
 
„Felicitări! Să fie într-un ceas bun! Fericire şi armonie!“
„Casă de piatră! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi!“
„S-aveţi o căsnicie plină de bucurii şi să fiţi uniţi şi la bine, şi la rău!“
„Vă dorim numai bine, casă de piatră şi fericire! Vă pupăm!“
„Mulţi ani binecuvântaţi şi fericiţi împreună!“
„Casă de piatră şi o viaţă plină de frumos!“
„Felicitări! Dumnezeu să vă binecuvânteze căsnicia!“
„Casă de piatră, cu iubire şi înţelegere! Să fiţi fericiţi până la capăt!“.
 
Vacanţă de neuitat în Dubai
 
După cununia civilă, Camelia Voinea şi Claudiu Dragoş Bănescu, având-o alături şi pe Sabrina, au plecat apoi într-o vacanţă de neuitat în Dubai, unde au petrecut şi Revelionul. „Clipele minunate petrecute în Dubai de familia noastră vor intra în cartea amintirilor, iar povestea noastră continuă într-un an plin de patos şi aventură 2022. În viață, dacă ai liniște, sănătate și iubire, ai totul!“, au menţionat Claudiu Dragoş Bănescu şi „cele două bătăi ale inimii mele, Camelia şi Sabrina“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Camelia Voinea, Claudiu Dragoş Bănescu)
 
Citeşte şi:
 
„De astăzi, împreună, fericiți până la sfârșit!“
Fosta mare gimnastă Camelia Voinea și Claudiu Dragoș Bănescu, antrenor de MMA, au spus „Da!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii