Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică ne învață cum să purtăm o cămașă albă cu stil (video)

ro

28 Sep, 2020 00:00 2722 Marime text
  • Poate că nu v-aţi dat seama încă, dar piese vestimentare esenţiale pe care trebuie să le aibă o femeie se află deja în garderoba voastră!


Una dintre cele mai importante piese care ne ajută la formarea şi adoptarea mai multor stiluri este minunata cămaşă albă.


Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri.Ce este avantajos la o camasa alba este faptul ca o poti purta atunci cand te duci la birou, dar si atunci cand te duci la o petrecere sau la plimbare.


Versatilitatea ei o face o piesa importanta din dressingul unei femei.Exista o multime de variante de a purta o camasa alba, chiar si simpla. Totul depinde de imaginatia, creativitatea si stilul tau!


Constănțeanca Andreea Bănică și-a postat pe pagina sa de socializare un filmuleț în care prezintă mai multe ținute cu cănmăși albe.


"Cum purtăm cămașa albă ! Sper să vă placă acest filmuleț."


Amintim că, constănțeanca Andreea Bănică este și o mămică devotată. Din cauza pandemiei creată de virusul ucigaș la noi în țară, artista se teme pentru familia ei, dar mai ales pentru copii, motiv pentru care a decis să nu o lase pe Sofia să meargă fizic la școală.
 
Cântăreața le-a spus fanilor că se confruntă cu un sentiment ciudat din cauza acestei situații și că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă, online, mai ales că este permis acest lucru. De asemenea, Andreea susține că încă nu realizează perioada prin care trecem.


Sursa foto-video: Facebook/ Andreea Bănică
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ador camasile albe, chiar si pe cele barbatesti, pentru ca sunt extrem de versatile si le poti combina cu multe piese vestimentare si sa ai un efect wow! Ce tinuta va place mai mult? 💭 Gasiti mai jos tag pentru toate👇 #Dresslikeme Shirt: @zara 1. Shopping outfit Trench: Stylekeepers Jeans: @zara Shoes: @gucci Bag: @louisvuitton Glasses: @gucci Belt: @gucci 2. Night out outfit Skirt: @silkloveandlace Bag: @prada Shoes: @bottegaveneta 3. Office outfit Trousers: @silkloveandlace Sandals: @topshop 4. Party outfit Skirt: @zara Shoes: @zara Bag: @zaczacposen 5. Brunch outfit Jacket: @silkloveandlace Trousers: @decathlonromania Boots: @zara Bag: @gucci

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe


Citește și :

Andreea Bănică a luat decizia! Cum va studia fiica sa

Andreea Bănică a făcut anunțul. Ce spune despre soțul ei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii