Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică a făcut anunțul. Ce spune despre soțul ei

ro

21 Sep, 2020 00:00 3226 Marime text
  • Andreea Bănică, împreună cu soțul și copii ei formează o familie frumoasă.
  • Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistică autohtonă.

Constănțeanca și-a postat pe contul său de socializare următorul mesaj despre soțul ei:
"Știți că eu pun rar poze cu Lucian dar de data asta el a vrut!"

Comentariile fanilor la postare nu au întârziat să apară: "Superbi, minunați! Aveți o viață de când vă iubiți! Felicitări! ", "Cred ca sunteti cel mai frumos cuplu din showbiz ", "Pai este o poza prea frumosa ca sa nu fie pusa super pereche super familie!", "Un cuplu minunat!Oameni serioși familie superbă!"

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 25 de ani. Nu de mult, aceasta și-a spus povestea pe conturile de socializare, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, pe 28 decembrie.

„Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani «La mulți ani!» în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată’, a spus Andreea Bănică (41 de ani) pe conturile sociale. „Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a mai scris vedeta.




Amintim că, Andreea Bănică își modifică hotelul din Eforie Nord. Firma Vip Booking SRL este controlată de artistă și de soțul ei Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a oferit răspunsul la solicitarea pentru emiterea avizului de mediu pentru un proiect imobiliar care urmează a fi modificat de firma controlată de cunoscuta artistă de muzică ușoară Andreea Bănică și de soțul acesteia, Ștefan Lucian Mitrea.

Investiția la care facem referire se află în localitatea Eforie Nord, județul Constanța, fiind vorba de un hotel de 3 etaje, aflat în construire. Firma artistei dorește supraetajarea cu un etaj al imobilului.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare proiect în timpul execuției autorizat cu AC nr.127/24.05.2018- hotel apartament S+P+3E cu parter comercial, amenajare și împrejmuire teren, prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată” propus a fi amplasat în oraș Eforie Nord, str. T.Vladimirescu, nr.46, titular: Vip Booking SRL, cu adresa în oraș Pantelimon, județul Ilfov.






Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
Sursa video: Youtube/ Cat Music


Citește și:

Andreea Bănică, în prima zi de școală alături de fiica ei

Andreea Bănică și fiica ei Sofia, pe Tik Tok. Cum s-au distrat cele două (video)

Andreea Bănică și soțul ei, Ștefan Lucian Mitrea, își modifică hotelul din Eforie Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii