Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică a luat decizia! Cum va studia fiica sa

ro

23 Sep, 2020 00:00 2077 Marime text
  • Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare, că nu are de gând să-și trimită fiica, fizic, la școală.
  • Cântăreața le-a spus fanilor că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă.
 
Constănțeanca Andreea Bănică este și o mămică devotată. Din cauza pandemiei creată de virusul ucigaș la noi în țară, artista se teme pentru familia ei, dar mai ales pentru copii, motiv pentru care a decis să nu o lase pe Sofia să meargă fizic la școală.
 
Cântăreața le-a spus fanilor că se confruntă cu un sentiment ciudat din cauza acestei situații și că preferă ca fiica ei să-și desfășoare cursurile de acasă, online, mai ales că este permis acest lucru. De asemenea, Andreea susține că încă nu realizează perioada prin care trecem.
 
"Am decis să nu îmi trimit prințesa la scoala în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat... trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școala de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândește pe toti, care se răspândește atat de repede, și care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace, poate ca cei care citesc mesajul meu iau aminte și vor lua mîsuri și ei la rândul lor.
 
Nu ne-am închis în casa, nu traim într-un glob de sticlă însa pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtam măști ceea ce vă rog și pe voi să faceți.", este postarea de pe pagina de Facebook a constănțencei.
 
Pe vremea când se bucura încă de vacanță, Andreea Bănică s-a distrat copios alături de fiica ei, Sofia. Cele două au dansat în fața camerei, mai mult, s-au strâmbat cât au putut, până când, la un moment dat, au început să râdă.
 
Familia ocupă un loc foarte important în viața faimoasei cântărețe.
 
"Cele mai frumoase momente le petrec cu ei, la mare, la bunici si imi dau seama cat sunt de norocoasa! Plecam devreme la plaja, la piscina, ne plimbam cu trotinetele, mergem in parcuri, la cotomedii, la circ. Hm...mai avem de bifat telegondola din Mamaia, poate ne vedem pe acolo. Toti iubim Eforie si venim cu cel mai mare drag aici. Abia asteptam sa culegem via cred ca va fi mare distractie,  iar eu fericita de recolta"! Preciza Andreea prin intermdiul unei postări pe contul său de Facebook.
 
Amintim că, Andreea Bănică s-a născut la data de 21 iunie 1978, Eforie Sud, județul Constanța.

A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus.  

După aceea a urmat o carieră solo, câștigând premii la festivaluri ca: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, Mtv European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele ei Love In Brasil și Sexy au ajuns numărul unu în topurile din România, Bulgaria și Serbia.

În anul 2018 solista pop este ofertată de Disney Enterprises pentru a interpreta vocea provocatoarei Juarez din producția Disney G-Force Salvatorii Planetei.

A debutat în muzică, după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru a pornit prima trupă de fete – Exotic. Prima lor piesa a fost „Sexy” și a avut un succes uriaș. În cei doi ani de activitate Exotic a lansat 3 single-uri („Uită-mă”, „Sexy” și „Un sărut”), toate însoțite de videoclip, și a înregistrat 2 albume: Sexxy și Pasional.
 
Sursa foto: Facebook/ Andreea Bănică
 
Citește și:
 
Andreea Bănică, în prima zi de școală alături de fiica ei

Andreea Bănică și fiica ei Sofia, pe Tik Tok. Cum s-au distrat cele două (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii