Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, din nou în lacrimi Survivor România „Au ieșit la suprafață șerpii!“

ro

22 Jan, 2021 21:43 2062 Marime text
  • Alexandra Stan a izbucnit în plâns în ediția din 21 ianuarie a concursului Survivor România și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor.
Tensiunile din echipa Faimoșilor în cadrul concursului Survivor România 2021, continuă. După ce a fost eliminată Amna, faimoșii nu reușesc să facă o strategie de joc, ci pare că relațiile dintre concurenți sunt mai tensionate ca niciodată.

Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor.

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios... Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!", spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Cântăreața Alexandra Stan face parte din echipa Faimoșilor, în sezonul 2 al concursului Survivor România 2021 . Constănțeanca a afirmat că și-a dorit să participe la emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme și că va trata competiția ca pe un experiment social. 

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit Alexandra Stan .

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Citește și: Alexandra Stan, la Survivor România 2021 "Lăsați-mă în pace! Nu aveți încredere!"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii