Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, la Survivor România 2021 "Lăsați-mă în pace! Nu aveți încredere!"

ro

16 Jan, 2021 18:48 3055 Marime text
  • În momentul în care a observat că Faimoșii nu au ținut cont de părerea ei, Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și-a acuzat colegii că nu au încredere în ea și în strategia sa.
Tensiunile au început la Survivor România 2021! Constănțeanca Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și le-a avut reproșuri de făcut colegilor săi din echipa Faimoșilor. 

Alexandra Stan a pierdut multe puncte pe traseu, în fața Războinicelor. A încercat să pună la punct o strategie, înainte de runda finală, însă nu a fost ascultată de colegi. Alexandra Stan le-a propus colegilor din echipa Faimoșilor să o lase să aleagă pe cineva mai slab de la Războinici, pentru a nu da ocazie unei adversare puternice să o ia la confruntare.

În momentul în care a observat că Faimoșii nu au ținut cont de părerea ei, Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi. Și-a acuzat colegii că nu au încredere în ea și în strategia sa:

„Vă mulțumesc că m-ați ascultat. Lăsați-mă în pace! Nu aveți încredere nici în strategia mea„, a spus Alexandra Stan în lacrimi.

Sursa foto: Instagram/ survivorromania.oficial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii