Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astronautul Scott Kelly le-a transmis americanilor urări din spațiu

ro

04 Jul, 2015 12:45 3384 Marime text
 
Statele Unite sărbătoresc astăzi Ziua Independenţei. Pe 4 iulie 1776, a fost adoptată Declaraţia de Independenţă, prin care actualele teritorii ale SUA s-au desprins de Regatul Marii Britanii. Ziua devenită tradiţie în rândul americanilor este prilej de bucurie, marcată prin focuri de artificii şi parade. 42 de milioane de americani vor călători weekendul acesta pentru a sărbători Ziua Independenţei, estimează autorităţile.

Aflat de patru luni pe Staţia Spaţială Internaţională, astronautul american Scott Kelly le-a transmis sărbători fericite celor de pe Pământ: „Vreau să urez tuturor «Sărbători fericite!W de Ziua Independenţei! E o sărbătoare minunată şi o tradiţie minunată. Sper că ne vom sincroniza şi voi reuşi să văd mici sclipiri de lumină deasupra SUA în seara de 4 iulie”, potrivit Digi24.ro

Autorităţile americane au sporit efectivele de securitate, ca măsură de precauţie, şi spun că nu au informaţii cum că ar exista vreun pericol ce vizează manifestaţiile din acest weekend, chiar dacă ameninţarea jihadistă, în general, e mai acerbă ca oricând.


Sursa: Digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii