Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece judecători cer să părăsească sistemul! Lista completă

ro

07 Sep, 2021 10:44 2673 Marime text

 
Secţia pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii analizează azi cererile mai multor judecători de eliberare din funcţie, prin pensionare.
 
Oficial de la CSM
 
1. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Eugenia Moşincat, judecător la Curtea de Apel Oradea.
 
2. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Vesa Nicoleta Manuela, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia.
 
3. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Ungur Dănuţ - Cornel, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Arad.
 
4. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Petronela Ioniţă, judecător la Tribunalul Bucureşti.
 
5. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Bureţea Marilena, judecător la Tribunalul Mureş.
 
6. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de roşu
Elena, judecător la Tribunalul Bucureşti.
 
7. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Defta Speranţa, judecător la Tribunalul Giurgiu, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecţiei Judiciare.
 
8. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Hănţulescu-Draia Violina-Floarea, judecător cu grad profesional de curte de apel, delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Tribunalului Hunedoara.
 
9. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Berari Reghinaioana, judecător cu grad profesional de curte de apel, preşedinte al Secţiei I civile a Tribunalului Bistriţa-Năsăud.
 
10. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Trofin Monica, preşedinte al Secţiei mixte de contencios administrativ şi fiscal, de conflicte de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Cluj.
 
11. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Mănăilescu Ştefan, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Pătârlagele.
 
12. Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Parfin Eugen Cosmin, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Lugoj.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii