Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unanimitate Magistratul Anca Ramona Micu, vot favorabil de la Secția pentru Procurori a CSM

ro

15 Feb, 2023 10:12 1642 Marime text



Magistratul constănțean Anca Ramona Micu a primit votul favorabil al Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru prelungirea delegării sale în funcția de procuror șef Secție Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Prelungirea delegării sale în funcția de conducere este valabilă începând de astăzi, 15 februarie 2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Magistratul Anca Ramona Micu asigură funcția de conducere, cu delegație, încă din luna februarie 2022.
 
În cursul anului 2021, magistratul Anca Ramona Micu s-a înscris la concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, însă candidatura sa pentru Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța al DNA a fost respinsă pentru neîndeplinirea condiției de vechime.
 
În iunie 2020, procurorul primise aprobarea CSM pentru transferul de la Parchetul Judecătoriei Constanța, la Parchetul Tribunalului Constanța, unde fusaese delegată din februarie 2020.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii