Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Corbu, arestat la domiciliu. Ar fi încercat să lipsească de libertate o fată de 13 ani

ro

09 Oct, 2018 10:23 3104 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa. Conform oamenilor legii, cel în cauză este cercetat pentru că, în urmă cu câteva seri, ar fi încercat să lipsească de libertate o fată de 13 ani.

În actul de sesizare a instanţei se mai arată că, la data de 1 octombrie, Secţia 5 de Poliţie Rurală Cogealac a fost sesizată prin Serviciul de Urgenţă 112 cu privire la un conflict spontan între doi bărbaţi. Se pare că ce doi indivizi s-ar fi luat la ceartă din cauza unei femei.

Cel reţinut este fostul concubin al tinerei, iar celălalt bărbat este actualul iubit al femeii. În timpul conflictului, inculpatul l-ar fi lovit pe celălalt bărbat în zona feţei, după care ar fi încercat să urce într-o maşină o faţă de 13 ani, sora fostei concubine, prezentă la faţa locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că inculpatul s-a deplasat la locul incidentului la volanul unei maşini, cu toate că nu posedă permis de conducere. În final, procurorii au reţinut în sarcina inculpatului, conducere fără permis, loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate. Judecătoria Constanţa a respins cererea procurorilor privind arestarea preventivă a bărbatului şi a dispus plasarea inculpatului în arest la domiciliu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii