Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Cernavodă, arestat. Este bănuit de infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a adulţilor, săvârşite în Atena

ro

21 Sep, 2018 00:00 1919 Marime text
Poliţiştii din Cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Cernavodă, în baza informaţiilor date şi de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani de la Cernavodă care avea pe numele său mandat european de arestare. 
 
Pe numele acestuia, concomitent cu informaţiile date de cooperativa de la Cernavodă, toate poliţiile europene aveau mandat european de arestare pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților emis de către autorităţile din Grecia.
 
Suspectul a fost ridicat din domiciliul său de la Cernavodă, neopunând rezistenţă, şi a fost adus la IPJ Constanţa, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore.
 
Faptele pentru care a fost emis acest mandat european de arestare s-ar fi petrecut în Atena, în anul 2017, iar infracţiunile, cinci la număr, sunt trei de tâlhărie şi două de viol.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru o perioadă de 15 zile. Decizia nu este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii