Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un primar din Tulcea, trimis în judecată pentru mită, cere judecătorilor din Constanța să fie eliberat

ro

25 Apr, 2020 00:00 1425 Marime text

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus trimiterea în judecată a lui Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, suspectat de luare de mită.


Dosarul (497/88/2020) se află pe rolul Tribunalului Tulcea, instanță care a decis menținerea ediului în stare de arest preventiv. Nemulțumit de decizia tribunalului, Munteanu a formulat o contestație, aceasta fiind trimisă spre soluționare Curții de Apel Constanța.


Edilul a fost arestat pe datat de 4 aprilie de Tribunalul Tulcea, la solicitarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Amintim că pe data de 3 aprilie, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunțat prinderea în flagrant a unei persoane, primar al unei comune din județul Tulcea, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în cauză.

În fapt, denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. - Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și

Decizie definitivă în cazul lui Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan

Autorizația de construire pentru sistemul de iluminat dintre Ciobanu și Hârșova, atacată în instanță de Prefectura Constanța. Primarul spune că a greșit, și-a dat singur autorizație!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii