Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un elev din Medgidia a omorât două femei într-un accident. Va fi judecat în stare de libertate, sub control judiciar (document+video)

ro

04 Jan, 2020 00:00 3575 Marime text

Un tânăr din Medgidia, de 16 ani, elev, fără antecedente penale, acuzat că a produs un grav accident rutier (12 iulie 2019), eveniment soldat cu decesul a două persoane, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Minorul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi ucidere din culpă.


Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Medgidia. Până în prezent, nu a fost stabilit primul termen de judecată.

După trimiterea în judecată, judecătorii au înlocuit măsura arestării preventive cu cea a controlului judiciar. Decizia Judecătoriei Medgidia nu a fost contestată de procurori.
Hotărârea integrală poate fi citită integral accesând secţiunea „Documente“.


Amintim că, în după-amiaza zilei de 12 iulie 2019, aflat la volanul unui autoturism, un minor în vârstă de 16 ani a intrat în plin într-un grup de persoane care se afla pe trotuar. Tragicul eveniment rutier a avut loc în municipiul Medgidia, pe strada Fundătura Viilor. În urma evenimentului, două persoane au decedat.


Video:




Citeşte şi:


Minorul care a condus un autoturism la Medgidia şi a intrat într-un grup de persoane, arestat preventiv pentru 30 de zile

Accident grav la Medgidia provocat de un minor. Doi morţi. Suspectul a fost reţinut

UPDATE Un minor aflat la volan, a intrat într-un grup de persoane, în Medgidia. Două femei şi-au pierdut viaţa (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii