Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un minor aflat la volan, a intrat într-un grup de persoane, în Medgidia. Două femei și-au pierdut viața (galerie foto+video)

ro

12 Jul, 2019 17:54 29058 Marime text
În urmă cu puțin timp, un minor aflat la volanul unui autoturism, a intrat într-un grup de 6 persoane care se aflau pe trotuar.

Din primele informații, evenimentul s-a soldat cu mai multe victime, dintre care una a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Județean din Constanța, două sunt în comă, la spitalul Medgidia.

Alte trei victime au fost accidentate ușor.

UPDATE 5: Al doilea deces s-a confirmat. Polițiști din cadrul Birouluiui Rutier Medgidia l-au reținut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Minorul va fi prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă, transmite IPJ Constanța.

UPDATE 4: Șoferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

UPDATE 3:  Asupra femeii cu politraumatisme s-au încercat manevre repetate de resuscitare, din păcate aceasta a decedat.

UPDATE 2: Printre victime se află și doi copii de 3 și 4 ani, unul dintre ei având arsuri pe membre, adus de SMURD la CPU Medgidia, transferat care UPU CT cu B2 Cernavodă

UPDATE 1: Minorul aflat la volan, în vârstă de 16 ani, a încercat să fugă de la locul accidentului, fiind însă rapid prins de oamenii legii.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii