Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat condamnat pentru mită nu mai are voie să pescuiască timp de un an

ro

11 Oct, 2017 00:00 1495 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru dare de mită şi producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, Corneliu Ciaicofschi a fost condamnat ieri de Tribunalul Constanţa.
 
Cel în cauză a luat un an şi patru luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, plus o amendă în valoare de 2.400 de lei. Mai mult, bărbatului i-a fost interzis dreptul de a pescui pe o perioadă de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.
 
Instanţa a dedus confiscarea specială asupra sumelor date de inculpat lucrătorului de poliţie, 50 de euro şi 220 de lei.
 
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Potrivit procurorilor, cel în cauză este cercetat pentru dare de mită, în sarcina bărbatului reţinându-se că, săptămâna trecută, ar fi încercat să ofere suma de 500 de lei unor poliţişti de la Transporturi pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii