Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă la omor în fața blocului „Jandarmi”, din Năvodari. Prima condamnare

ro

20 Aug, 2021 00:00 1817 Marime text
 
  • Conform procurorilor, inculpatul a agresat-o extrem de violent pe persoana vătămată, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele.
  • Inculpatul a tras persoana vătămată cu brațul de gât și a izbit-o cu capul de bordura și zidul blocului de locuințe din apropiere, până când aceasta și-a pierdut cunoștința
 
Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, (Ionuț N.) din localitatea Năvodari, județul Constanța, a fost condamnat de judecătorii de la Tribunalul Constanța la cinci ani de închisoare cu executare, pentru tentativă la infracțiunea de omor.
 
Sentința a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, primul termen fiind stabilit pentru data de 09 decembrie 2021.
 
Conform procurorilor, la data de 31 mai 2014, în jurul orelor 22.00, în zona Căminului Nou sau Blocul „Jandarmi“, din Năvodari, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a agresat-o extrem de violent pe persoana vătămată, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele, a doborât-o la sol, apoi a ridicat-o de jos.
 
Ulterior, spun procurorii, inculpatul a tras persoana vătămată cu brațul de gât și a izbit-o cu capul de bordura și zidul blocului de locuințe din apropiere, până când aceasta și-a pierdut cunoștința, suferind leziuni corporale vindecabile în 70 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin fractură complexă fronto-temporo-orbito-zigomatică, urmată de un stop cardio-respirator resuscitat medical.
 
Recent, judecătorii de la Tribunalul Constanța, în primă instanță, au decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru săvarșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

În continuare, Tribunalul a dispus executarea pedepsei în regim de detentie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Scandal monstru în fața Primăriei Saraiu! A fost pusă în pericol siguranța participanților la trafic
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii