Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul prins că se masturba în sensul giratoriu din Agigea, condamnat

ro

19 Feb, 2022 00:00 5402 Marime text

 
  • În fața judecătorilor, inculpatul a recunoscut fapta comisă.
  • Cel în cauză nu este la primul conflict cu legea penală, fiind cercetat şi condamnat pentru fapte similare.
 
Tânărul de 30 de ani, din Constanța, prins în timp ce săvârșea acte sexuale explicite, pe marginea DN 38, în zona sensului giratoriu din comuna Agigea, a fost condamnat!
 
Judecătoria Constanța a decis vineri condamnarea bărbatului la pedeapsa de patru luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
Totodată, instanța a dispus suspendarea executării pedepsei de patru luni de închisoare sub supraveghere.  
 
Inculpatul a fost obligat să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul a fost obligat să execute obligația de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.
 
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile şi nominalizează Primăria/Consiliul Local al Comunei Agigea și R.A. Judeâeană de Drumuri și Poduri Constanâa, ca instituţii în cadrul cărora obligaţia poate fi executată.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces
 
  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii