Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la ieşire de pe Autostrada A4 spre Agigea. Un autoturism s-a răsturnat în sensul giratoriu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Nov, 2022 08:17 4130 Marime text
Accident rutier Agigea. Foto: ZIUA de ConstanţaUn accident rutier a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 5.00 în sensul giratoriu de la ieşire de pe A4 în zona Agigea, judeţul Constanţa. 

Un autoturism a intrat în sensul giratoriu şi s-a răsturnat. 

Din primele informaţii o persoană a rămas încarcerată. 

La faţa locului a a intervenit Detaşamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi SMURD B.

Victima a fost extrasă din autoturism,conştientă şi predată echipajului SAJ pentru monitorizare și transport la UPU Constanța.

Potrivit martorilor conducătorul autoturismului ar fi fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit o alcoolemie de 0,90 mg. 

Maşina implicată în accident este un Volkswagen înmatriculat în judeţul Constanţa. În urma impactului extrem de violent motorul maşinii a fost aruncat în afara autovehiculului. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanţa 

Astăzi, în jurul orei 5.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția DN 39 cu Autostrada A4.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, a acroșat sensul giratoriu, iar ulterior s-a răsturnat. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii