Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Trei procurori din Constanța, înscriși la examenul de promovare în funcții de execuție! Cine sunt

ro

23 May, 2024 10:38 834 Marime text
  • La Parchetul Curții de Apel Constanța nu a fost scos niciun post la concurs.
Magistrații constănțeni Corneliu Cristian Bordeianu, Ioana Simona Diamandescu și Amelia Băbuță au fost admiși pentru înscrierea la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor.
 
Informația a fost făcută publică de către CSM, care a publicat lista candidaturilor admise la concurs.
 
Dintre cei trei procurori din Constanța, magistratul Ioana Simona Diamandescu, de la Parchetul Tribunalului Constanța, a optat pentru un post la Parchetul Curții de Apel București, în această sesiune nefiind disponibil niciun post la Parchetul Curții de Apel Constanța.
 
Totodată, magistratul Corneliu Cristian Bordeianu, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, s-a înscris pentru un post la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
La rândul său, magistratul Amelia Băbuță, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța, s-a înscris pentru un post la Parchetul Tribunalului Constanța.
 
Perioada de evaluare a candidaților și întocmirea raportului motivat de evaluare, precum și comunicarea raportului către comisia de organizare a concursului va avea loc între 1 iulie 2024 și 5 august 2024.
 
Afișarea rezultatelor finale ale concursului va avea loc pe 20 septembrie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce decizii a luat CSM pentru Judecătoria Constanța, Judecătoria Mangalia și Judecătoria Medgidia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii