Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Președintele Iohannis a semnat decretul! Un procuror din Constanța iese la pensie

ro

08 Sep, 2023 11:40 1100 Marime text


Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi, 8 septembrie 2023, decretul privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a mai multor magistrați, printre care se numără și procurorul constănțean Nicoleta Rhfir, inspector judiciar.
 
Președintele a semnat decretul „privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Nicoleta Rhfir la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecţiei Judiciare - Direcţia de inspecţie pentru procurori – pensionare“.
 
De asemenea, președintele a mai semnat, tot azi, următoarele decrete:
 
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător a domnului Daniel Surdoiu, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Crenguţa Andreea Lionte la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecţiei Judiciare - Direcţia de inspecţie pentru procurori – pensionare.
 
Amintim, magistratul Nicoleta Rhfir a primit undă verde de la Consiliul Superior al Magistraturii încă de la finele lunii august 2023 pentru eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
Inspectorul judiciar din Constanța solicitase CSM eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 1 septembrie 2023.
 
Mandatul său ca inspector judiciar al Direcției inspecției pentru procurori urma să se încheie în ianuarie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Procurorul Nicoleta Rhfir, din Parchetul Tribunalului Constanța, undă verde de la CSM pentru pensionare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii